Deze basics mogen niet missen in jouw kledingkast

Blog Deze basics mogen niet missen in jouw kledingkast

Iedereen heeft wel eens keuzestress ervaren wat betreft kleding. Het uitzoeken van een goede outfit kan best lastig zijn. Daarom is het handig om een aantal basics in jouw kast te hebben, die bij iedere outfit goedgaan. Deze zijn geschikt voor zowel de werkvloer als in het privéleven. Hieronder zetten wij voor de dames en heren 8 kledingstukken voor je op een rij zodat jij elke dag goedgekleed de deur uitgaat. Op deze manier sla jij de plank niet meer mis!


Heren

1 Een wit overhemd

Hierover valt niet te twisten: een overhemd het staat altijd fris en verzorgd. Dit kun je bij elke gelegenheid dragen, of het nou voor je werk is of voor een feestje. Je kunt het goed combineren met een sneaker of een leren schoen. 

2 Een donkere spijkerbroek

Dit is misschien wel het item wat overal goed bij past: de donkere spijkerbroek. Combineer dit bijvoorbeeld met een herencoltrui of een sportieve hoodie en jouw look is compleet.

3 Een chino

Deze stevige, van katoenen gemaakte broek is een musthave voor de herenkast. Deze kan zowel zakelijk als in het privéleven gedragen worden met een blouse, trui of een colbert. Hiermee kun je niet misgaan!

Dames 

1 Luchtige shirts

Vooral in de zomer is het fijn dat je luchtige, niet al te strakke shirts kan dragen. Met die hitte tegenwoordig is dat niet meer vol te houden en met een luchtig T-shirt kun jij lekker vertoeven op een terrasje.

2 De coltrui

De coltrui is een ideaal item als je niet goed weet wat je aan moet doen. Het past goed op een rok, een jeans of onder een blazer. Met de damescoltrui kom je altijd uit de voeten, of het nou voor een belangrijke meeting op je werk is of voor de koude winterdag.

3 Witte sneakers

De witte sneakers zijn al jaren een trend en dit blijft ook nog wel even doorzetten. Deze kunnen niet missen in de zomer, maar in de winter komen ze ook goed van pas. Draag de sneakers onder jouw fleurige wikkelrok, maxidress of een stoere jeans en combineer het met jouw favoriete top.

Recente berichten