Dit zegt het sterrenbeeld Leeuw over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Leeuw over jou

De Leeuwen onder ons zijn over het algemeen creatief, zelfverzekerd en aanmoedigend. Ook zijn ze een tikkeltje eigenwijs, ijdel en bazig. De Leeuwen zijn jarig tussen 24 juli en 23 augustus. Herken jij je in de bovengenoemde eigenschappen en wil jij lezen hoe jij functioneert op de werkvloer en in de liefde? Lees dan gauw verder!

Karaktereigenschappen

Naast de opvallende eigenschappen van hierboven, is een Leeuw nog veel meer. De Leeuwen zijn net als de echte wilde dieren erg dominant en heeft een hele persoonlijkheid. Jullie hebben een sterke wil en hun wil is wet: Leeuwen luisteren nauwelijks naar wat anderen te zeggen hebben en zijn dus een tikkeltje eigenwijs. Twijfelen komt niet voor in het woordenboek van een Leeuw. Wanneer de Leeuw een slechte dag heeft, kan hij de mensen in zijn omgeving niet uitstaan. Op zo’n dag uit de Leeuw vooral zijn neerbuigendheid, egocentrisme en kan hij over van alles opscheppen wat zijn hartje begeert. 

Op de werkvloer

Leeuwen willen net als in hun privéleven de touwtjes in handen krijgen op de werkvloer. Een functie als leidinggevende past goed bij een Leeuw dankzij hun organisatorische vaardigheden. Vrouwelijke Leeuwen zullen juist zeer goede maatschappelijke werkers zijn. Wel kunnen jullie zeer bazig overkomen en daardoor misschien zelfs neerbuigend. Sommige collega’s omschrijven jullie als onverdraagzaam. Dat wil je niet graag horen.

In de liefde

Leeuwen willen graag dat hun partner iets bijzonders heeft. Jullie gaan eerst af op het uiterlijk, en als deze meezit gaat de kennismaking pas verder. Daarnaast ontvangen jullie graag complimentjes van de partner: daar gaan jullie goed op. Hierdoor trek je gemakkelijk de aandacht van een Leeuw en hiermee geef je hun een egoboost. Ook houden Leeuwen van luxe en geven gemakkelijk geld uit aan bijvoorbeeld een romantische avond. Hierbij past hun karaktereigenschap ‘gul’. Klinkt als de perfecte partner, toch?

Recente berichten